Valmentajat

Olen työskennellyt 20 vuotisen urani tuote-, palvelu-, kuluttaja- ja BtoB-liiketoiminnoissa. Toimialoista tutuimpia minulle ovat ICT-, IoT- ja kyberturva-ala, valmistava teollisuus, clean tech sekä aikuiskoulutus. Valmentanut olen lukuisilla muillakin aloilla. Olen työskennellyt asiantuntijana, valmentajana, esihenkilönä ja johtajana. HR- ja valmentamiskokemusta minulla on noin 10 vuotta.

Olen aktiivinen Linkedinin käyttäjä ja HR-, työelämä- ja raha-aiheisen kirjallisuuden suurkuluttaja. Näistä parhaimmistoa olen kerännyt sinulle myös sivuilleni. Olen kokeillut myös omia kirjailija-siipiäni ja lokakuussa 2021 alkoivat esikoiskirjani toimitukset. Muita tekstejäni löydät esimerkiksi HR Viestistä.


Tom Laine on Suomen kovin henkilöbrändiammattilainen, joskus tituleerattu myös sosiaalisen median batmaniksi 🦇.

Tomin valmennukseen pääset esimerkiksi kattavassa valmennuspaketissanne, joka sisältää henkilökohtaisen sparrauksen sekä toimintaohjeet henkilöbrändisi luomiseen ja kasvattamiseen. Tämän valmennuksen jälkeen tiedät, mikä toimii, mitä tehdä, milloin ja missä kanavassa.

Tähän saakka Tom ei ole 1to1-sparrauksia tehnyt, mutta nyt ne ovat mahdollisia valmennusasiakkailleni!


Tellervo (Tellu) Uotila on yksityissijoittaja ja yrittäjä, joka hurahti rahasto-, osake- ja asuntosijoittamiseen 2010-luvun alussa. Tellu on siitä lähtien määrätietoisesti opiskellut sijoittamista ja kasvattanut sijoitussalkkuaan, joka tänä päivänä mahdollistaa Tellun perheelle taloudellisen vapauden. Tellu on kirjoittanut myös kirjan ”8 Tapaa Menestyä asuntosijoittajana” ja toimittaa Rahamania-podcastia, jonka löydät muun muassa Spotifysta ja Youtubesta.

Tellu on kokenut sijoittamisen, yrittämisen ja valmennuksen ammattilainen, ja hänen rauhallinen ja realistinen valmennustyylinsä sopii erityisesti tuloshakuisille asiakkaille.

Tellun valmennukseen pääset esimerkiksi osana kattavaa uravalmennuspakettiamme, jos kaipaat sparrausta, ideoita tai suunnitelmallisuutta talouden tai sijoittamisen teemoihin.


Markku Pitkänen: Usein johdon hauissa korostuu myynnin ymmärtäminen. Jos siis tarvitset sparrausta tämän osaamiskatveikon ylittämiseen, Markku on tähän täydellinen täsmäosaaja.

Markulla on kokemusta useilta aloilta tuloksellisesta myynnin ja liiketoimintojen johtamisesta sekä mallintamisesta – suoramyynnistä kanavamalleihin. Kokemusta Markulla on sekä kotimarkkinasta että globaalista liiketoiminnasta.

Markun vahvuuksiin kuuluu myös laajat verkostot sekä tinkimätön tekemisen ilo!