Referenssit

Minulla on ollut ilo työskennellä sekä sopimuskumppanieni kautta että suoraan yritys- ja yksityisasiakkaiden kanssa. Olen kerännyt alle listan julkisia referenssejä ja sopimusasikkaitani – löydämme varmasti istuvan tavan yhteistyöllemme!

HUOM: sivu päivityksen alla!


Palveluistani sanottua

Pia luennoi korkeakoulutetulle kohderyhmällemme otsikolla ”Oman talouden hallinta muutostilanteessa”. Hänen koulutuksensa oli loistava ja sai hienot palautteet, eikä syyttä – kokonaisuus oli todella pitkälle mietitty, perusteellinen ja innovatiivinen. Suosittelen.
– Sami Lopakka, Momentum –

Pia piti Tehyn jäsenille todella selkeän, käytännönläheisen ja konkreettisen koulutuksen taloudensuunnitteluun liittyen. Koulutus toi varmasti kaikille kuulijoille uusia käytännöllisiä esimerkkejä arkeen kokeiltavaksi. Pia on selkeä kouluttaja ja tarjosi erinomaiset materiaalit osallistujille budjettipohjineen. Erittäin hyvä kouluttaja! Suosittelen muillekin.
– Maiju Toivonen, Tehy –

Kannustava – Tunneälykäs – Vahvan ammatillinen valmentaja. Pia antoi työkaluja urapolun arvopohjan määrittelyyn, omien ajatusten työstämiseen, verkostoitumisen aloittamiseen, kontakteja urahaaveiden reflektointiin ja tukea yli odotusten. Suosittelen lämpimästi Piaa uravalmentajaksi kaikille, jotka tarvitsevat valmentajaa lempeästi, mutta varmoin ottein pohtimaan yhdessä omaa urapolkua. Sain lyhyen yhteistyön aikana eväitä, joista ammennan pitkään.
– Hanna Koskela, uravaihtaja –

Ihana, kannustava, välittävä valmentaja.
– Anonyymi –

Erityisesti työnhakudokumenttien tekeminen ja sitä tukeva pohdinta on ollut hyvää ja tarpeellista. Tuntui, että asioita käsiteltiin oikean tarpeen mukaan, eikä tehtäviä suorittamisen vuoksi tehdä. Tehtävät ja keskustelut kuitenkin ”pakottivat” työstämään asioista syvemmin, kuin mitä muuten olisin tehnyt, vaikka monia olikin jo itselleni selvittänyt. Pia osaa ohjata lempeästi ja relevantisti, antaa sopivasti henkistä tukea, konkreettisia kommentteja ja tietoa.
– Anonyymi –

Puskurityö-kirjani tilattavissa!

Vaurastumista, vaihtelua ja valinnanmahdollisuuksia. Jokaisella pitäisi olla puskurityö: harrastus tai sivutyö, josta voi tehdä itselleen uuden työn tai lisätuloa pysyvästi tai tarpeen mukaan. Puskurityö kertoo siitä, miten mahdollistetaan joustava, monimuotoinen ja mielekäs tapa tehdä ja ostaa työtä.

Ota yhteyttä, kysy tarjous tai soittele kuulumiset!

Lähetä sähköpostia: klemetti.pia@gmail.com
Soita minulle: +358 50 4675070

Löydät minut myös Linkedinistä! Linkkarissa aktiivista asiaa ja mielenkiintoisia keskusteluja! Verkostoidutaan ja jaetaan ajatuksia.