Palvelut

Uravalmennus ja RMP®-motivaatiotestaus.
Interim HR-palvelut.
Tekstit työelämäaiheista.

Muokataan ratkaisu tarpeidesi mukaan. Inspiraatioksi olen kuitenkin kuvannut alle joitakin valmiita palveluita – ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinua parhaiten palveleva kokonaisuus!

Uravalmennus

Yksilö- ja ryhmävalmennuksia etänä työnhaun eri aiheista, esimerkiksi YT-ja muutosturvatilanteissa tai osana isompaa Outplacement-kokonaisuutta.

Esimerkiksi:
3-5 valmennuskertaa / asiakas rajatulla aikajaksolla
1-3 kk intensiivijakso, rajaton määrä tapaamisia

RMP®-motivaatioprofiili

Profiili kuvaa henkilön motiivirakennetta (16 perusmotiivia): se kertoo vahvimmat motiivit, joita voi hyödyntää esim. yrityksesi rekrytoinnin tukena, omassa urasuunnittelussa tai tiimi/esihenkilötyön kehittämisessä. Lisää Suomen Motivaatiotalon sivuilla.

Kyselyyn vastataan ja profiili puretaan etänä noin 1,5 tunnissa.

Interim HR-palvelu

HR-palvelua väliaikaiseen tai osa-aikaiseen tarpeeseen. Toimiva ratkaisu esimerkiksi tilanteessa, jossa

  • tarvitset HR-ammattilaisen paikkaamaan väliaikaista tai hetkellistä tarvetta,
  • yrityksesi ei vielä tarvitse kokoaikaista ammattilaista, tai
  • haluat kehittää jonkin määrätyn HR-osa-alueen.

Tekstit työelämäaiheista

Kirjoitan tilauksesta tekstejä (lehtijutut, blogikirjoitukset jne) erilaisista ajankohtaisista työelämäaiheista.

Katso referenssejä esimerkiksi HR Viestin sivuilta.

Luennot ja työpajat

Puskurityö – Vaurastumista, vaihtelua ja valinnanmahdollisuuksia

Jokaisella pitäisi olla puskurityö: sivutoimi, josta voit tehdä uuden työn tai lisätuloa pysyvästi tai tarpeen mukaan – varasuunnitelma, johon tartut (työ)elämän yllättäessä ja kun haluat luoda motivoivan, joustavan ja osaamistasi kehittävän ura, joka vastaa riskinsietotasoasi.

Koulutuksessa ruoditaan uraa ja työmarkkinaa yksilön, yritysten ja lainsäädännön näkökulmasta. Lisäksi huomioidaan mielekkyys, motivaatiotekijät ja työssäjaksaminen.

  • Mitä puskurityö on? Miksi sinulla pitäisi olla sellainen?
  • Puskurityö työntekijän ja -hakijan sekä työnantajan näkökulmasta
  • Mistä syntyy toimiva puskurityö?
  • Miten lainsäädäntö käsittelee puskurityötä: työttömyysturva, kilpaileva toiminta, kilpailukielto?
  • Mikä sinua motivoi – tyytyväisyyttä ja jaksamista puskurityöstä

Toteutus:

  1. 1 tunnin puheenvuoro esimerkiksi yrityspäivään tai tapahtumaan.
  2. 6-7 tunnin koko päivän työpaja esimerkiksi osana outplacement-ohjelmaa tai teemapäivänä.

Palveluistani sanottua

Pia luennoi korkeakoulutetulle kohderyhmällemme otsikolla ”Oman talouden hallinta muutostilanteessa”. Hänen koulutuksensa oli loistava ja sai hienot palautteet, eikä syyttä – kokonaisuus oli todella pitkälle mietitty, perusteellinen ja innovatiivinen. Suosittelen.
– Sami Lopakka, Momentum –

Pia piti Tehyn jäsenille todella selkeän, käytännönläheisen ja konkreettisen koulutuksen taloudensuunnitteluun liittyen. Koulutus toi varmasti kaikille kuulijoille uusia käytännöllisiä esimerkkejä arkeen kokeiltavaksi. Pia on selkeä kouluttaja ja tarjosi erinomaiset materiaalit osallistujille budjettipohjineen. Erittäin hyvä kouluttaja! Suosittelen muillekin.
– Maiju Toivonen, Tehy –

Kannustava – Tunneälykäs – Vahvan ammatillinen valmentaja. Pia antoi työkaluja urapolun arvopohjan määrittelyyn, omien ajatusten työstämiseen, verkostoitumisen aloittamiseen, kontakteja urahaaveiden reflektointiin ja tukea yli odotusten. Suosittelen lämpimästi Piaa uravalmentajaksi kaikille, jotka tarvitsevat valmentajaa lempeästi, mutta varmoin ottein pohtimaan yhdessä omaa urapolkua. Sain lyhyen yhteistyön aikana eväitä, joista ammennan pitkään.
– Hanna Koskela, uravaihtaja –

Ihana, kannustava, välittävä valmentaja.
– Anonyymi –

Erityisesti työnhakudokumenttien tekeminen ja sitä tukeva pohdinta on ollut hyvää ja tarpeellista. Tuntui, että asioita käsiteltiin oikean tarpeen mukaan, eikä tehtäviä suorittamisen vuoksi tehdä. Tehtävät ja keskustelut kuitenkin ”pakottivat” työstämään asioista syvemmin, kuin mitä muuten olisin tehnyt, vaikka monia olikin jo itselleni selvittänyt. Pia osaa ohjata lempeästi ja relevantisti, antaa sopivasti henkistä tukea, konkreettisia kommentteja ja tietoa.
– Anonyymi –

Puskurityö-kirjani tilattavissa!

Vaurastumista, vaihtelua ja valinnanmahdollisuuksia. Jokaisella pitäisi olla puskurityö: harrastus tai sivutyö, josta voi tehdä itselleen uuden työn tai lisätuloa pysyvästi tai tarpeen mukaan. Puskurityö kertoo siitä, miten mahdollistetaan joustava, monimuotoinen ja mielekäs tapa tehdä ja ostaa työtä.

Ota yhteyttä, kysy tarjous tai soittele kuulumiset!

Lähetä sähköpostia: klemetti.pia@gmail.com
Soita minulle: +358 50 4675070

Löydät minut myös Linkedinistä! Linkkarissa aktiivista asiaa ja mielenkiintoisia keskusteluja! Verkostoidutaan ja jaetaan ajatuksia.