Palvelut

Uravalmennukset
HR-palvelut
Ammatilliset tekstit

Uravalmennukset

Olen kokenut asiantuntijoiden ja johdon uravalmentaja. Vuonna 2022 valmensin yli 400 tuntia ja onnistumisprosenttini oli yli 80. Minulla on apunani mittava yhteistyökumppaniverkostoni sekä useita kokeneita valmentajia, kuten Tom Laine, Markku Pitkänen sekä Tellervo Uotila.

Sinä, henkilöstösi ja yrityksesi olette osaavissa, kokeneissa käsissä!

Uravalmennus on hyödyksi paitsi lakisääteisessä muutosturvatilanteessa (outplacement/YT) myös osana henkilöstösi vapaaehtoista etuuspakettia. Jälkimmäistä on merkityksellistä tarjota, kun

⛔ kärsitään kalliista työpaikkahyppelystä
⛔ ollaan kuormittavassa rekrytointi- ja perehdytyskierteessä
⛔ heikko sisäinen liikkuvuus vaikeuttaa kasvua eikä motivoi henkilöstöä
⛔ kehityskeskustelut turhauttavat molempia osapuolia

Tällöin valmennuksen tavoitteena on

➡️ tukea sisäistä liikkuvuutta, oppimista (sisäiset urapolut) ja nostaa motivaatiota
➡️ auttaa rekrytointia keskittymään kasvuun eikä paikkauksiin
➡️ helpottaa johtamista tukemalla työntekijöiden itsetuntemusta ja urajohtamistaitoja.

Minulla on valmiita valmennuspaketteja, mutta suunnittelen sinua tai yritystäsi parhaiten palvelevena kokonaisuuden yhdessä kanssasi!


RMP©-motivaatiotestit

RMP®-motivaatioprofiili kuvaa henkilön 16 perusmotiivin kokonaisuuden, jota voi hyödyntää esim.

 1. yrityksen rekrytointiprosessin tukena:
  Voit määrittää rooliin toiveprofiilin ja peilata kandidaattisi tuloksia siihen. Profiilin avulla näet, onko profiili liian tai riittävän samankaltainen kuin muilla tiimiläisillä, tai miten uusi tulija täydentäisi tai muuttaisi tiimin kokonaisprofiilia?
  Profiili toimii myös loistavana keskustelutyökaluna kandidaattisi kanssa, ja sen avulla saat hänestä merkityksellistä tietoa sekä rekrytointipäätöksen että johtamisen tueksi.
 2. yksilön omassa urasuunnittelussa:
  Merkityksellisyys ja itselle istuva liiketoiminta, arvot ja kulttuuri, tiimi ja rooli sekä työyhteisö ovat kaikki kaikessa. Kun asiat ovat riittävästi kohdallaan, olet tuottava, innostunut ja tyytyväinen. Jos mielen perällä kuisaa epämääräinen tyytymättömyyden tunne, se johtuu mahdollisesti juurikin edellämainituista – RMP-profiilin avulla sanoittaminen ja jäsentäminen on helpompaa.
 3. tiimi- tai esihenkilötyön kehittämisessä:
  Millainen on tiimisi kokonaisprofiili ja miten se tukee organisaatiosi tavoitteita? Mistä tiimiläisesi innostuvat, millaista johtamista he kaipaavat ja millaiset työolosuhteet he tarvitsevat?
  Näihin saat vastauksen sekä tiimiläistesi henkilökohtaisen profiilin sekä tiimiprofiilin kautta.

  Lisää Suomen Motivaatiotalon sivuilla.

Kyselyyn vastataan ja profiili puretaan etänä noin 1,5 tunnissa. Hinta kuluttajille 300 € (sis alv), yrityksille tarjouskyselyn perusteella.


Interim HR-palvelut

Olen 10 vuoden ajan työskennellyt HR-generalistina erityisesti kansainvälisissä kasvuyhtiöissä. Olen apunasi, kun tarvitset väli- tai osa-aikaista HR-tukea esimerkiksi, kun

 • tarvitset ammattilaisen varmistamaan HR-arkea esimerkiksi henkilövaihdostilanteessa,
 • yrityksesi ei vielä tarvitse kokoaikaista ammattilaista, tai
 • haluat kehittää jotakin HR-osa-aluetta.

Hinta työn vaatimustasosta riippuen 550-800 €/päivä (alv 0 %).


Tekstit työelämäaiheista

Kirjoitan ammatillisia tekstejä (lehtijutut, blogikirjoitukset jne) ajankohtaisista työelämäaiheista. Katso referenssejä esimerkiksi HR Viestin sivuilta. Innostun erityisesti uusista työelämäilmiöistä ja trendeistä, ja saan vanhatkin teemat eloon raikkaiden näkökulmien kautta!

Hinta toteutustavasta ja laajuudesta riippuen: 400-500 € / artikkeli.


Puskurityö-kirjani tilattavissa!

Vaurastumista, vaihtelua ja valinnanmahdollisuuksia. Jokaisella pitäisi olla puskurityö: harrastus tai sivutyö, josta voi tehdä itselleen uuden työn tai lisätuloa pysyvästi tai tarpeen mukaan. Puskurityö kertoo siitä, miten mahdollistetaan joustava, monimuotoinen ja mielekäs tapa tehdä ja ostaa työtä.

Ota yhteyttä, kysy tarjous tai soittele kuulumiset!

Lähetä sähköpostia: klemetti.pia@gmail.com
Soita minulle: +358 50 4675070

Löydät minut myös Linkedinistä! Linkkarissa aktiivista asiaa ja mielenkiintoisia keskusteluja! Verkostoidutaan ja jaetaan ajatuksia.